Velkommen til vår kundestøtte

Her finner du de vanligste spørsmålene om våre tjenester og produkter. Finner du ikke det du leter etter ta gjerne kontakt med vår kundeservice.

Kategori

Betjening

De mest stilte spørsmålene om alternativ betjening

Dette avhenger av hva slags maskin du ønsker å betjene, hva du skal bruke maskinen din til og hvilket funksjonsnivå du har. Dersom du har god funksjon i hode/nakke og ønsker å betjene en vanlig PC kan det hende du vil foretrekke Quha Zono eller Hodemus Nano. Har du begrenset funksjonsnivå og skal betjene en Grid Pad kan det hende øyestyring er mer aktuelt, kanskje i kombinasjon med en bryter. Bruker du rullestol kan stolmontert joystick være riktig løsning. Vi har mange ulike betjeningsløsninger så ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg finne riktig løsning.

Åpne på egen side

Nei. Dersom posisjonen på maskinen og din sittestilling ikke er endret mye siden sist du brukte maskinen skal det gå fint. Du vil fort merke om du behøver kalibrere på nytt.

Åpne på egen side

Som bruker kan du kalibrere øyestyringen i de fleste oppsettene i Grid 3 uten å gå via menylinjen. For å kalibrere øyestyringen i symbolprat-serien går du inn på funksjoner>innstillinger>øyestyring. I Rask prat 3 går du over til side to, inn på innstillinger og velger kalibrer øyestyring.

Åpne på egen side