Cognita forenkler den digitale hverdagen og bidrar til mestring

Vi er opptatt av at du, og den du bryr deg om, skal kunne benytte kommunikasjon på lik linje med alle andre.

Teknologiske fremskritt er til glede for mange. Men fordi teknologien stiller krav til brukeren kan det også være en belastning for noen.

Kommunikasjon

Cognita har et team som vet mye om alternative måter å kommunisere på, både med mennesker og maskiner. Vi ser behov og løsninger fra brukersiden.

Teknologi

Vi har et annet team som har bred kompetanse på IT. Sammen er vi løsningsorienterte.

Løsning

Cognita utvikler og selger tidsriktige produkter som gir kognitiv støtte i hverdagen.

Vi har stor respekt for utfordringene personer med kognitive begrensninger står overfor i hverdagen. Gnisten i øynene til en fornøyd bruker tenner oss til nye utfordringer og utvikling.

Våre verdibegreper er Innovasjonsevne, Respekt og Gnist. Innovasjonsevnen er vi stolte av. Vi kan føre en idé gjennom prosessen med design og utvikling, industrialisering og produksjon frem til et ferdig produkt.

Fordeler med Cognita

Tilgjengelige

Vi er tilgjengelig på telefon, mail og chat når du trenger oss. Vi tar gjerne imot besøk på ett av kontorene våre og vi reiser gjerne til deg og din arbeidsplass om du ønsker mer info om våre løsninger.

Support

Rudi og Finn er kjernen av vårt support-system. Med tålmodighet, pedagogisk fremtoning og enorm kunnskap geleider de deg gjennom det som kan være vanskelig, og finner (nesten) alltid en løsning!

Historie

Vi har utviklet hjelpemidler siden 1985 da vår grunnlegger Mona startet Falck Produkter med sin mann Bjørn. Deres filosofi om nytenkning og ha brukeren i fokus er like relevant for oss den dag i dag. Les mer om Historien vår.

 

Kunnskap

Vi er et firma som er satt sammen av mange kloke hoder. Ergoterapeuter, Systemutviklere, Produktutviklere. Vi har mye kunnskap om brukere, diagnoser og symptomer. Denne kombinasjonen gjør at vi har den beste forutsetningen for å finne de beste løsningene for våre kunder.

Brukeren i fokus

Hver bruker er unik. Alle behovene er individuelle. Derfor mener vi at løsningene må tilpasses brukeren, og ikke motsatt.

Utvikling og nytenking

Vi jobber stadig med nye løsninger, og dypdykker inn i temaer for å forstå mer og utvikle løsninger som har relevans.

Forskning og nysgjerrighet

Mona har vært i bransjen i mange år, men er fremdeles like ivrig på å finne nye løsninger. Vi i Cognita er alle nysgjerrige. Vi søker nye utfordringer og drives av å forenkle hverdagen til de som ikke har det så lett.

Samarbeid

Våre løsninger kan kombineres med utstyr fra andre og vi samarbeider gjerne!

Kompetanse

Kombinasjonen av kunnskap og erfaring. Vi har truffet veldig mange brukere og deres hjelper og vært borti mange ulike problemstillinger.

Ta kontakt

Telefon

22 12 14 50

 

Mail

info@cognita.no