Velkommen til vår kundestøtte

Her finner du de vanligste spørsmålene om våre tjenester og produkter. Finner du ikke det du leter etter ta gjerne kontakt med vår kundeservice.

Kategori

Montering

Dette avhenger helt av hvor du ønsker å montere Grid Paden din. Skal du bruke Grid Paden din i sengen eller i en lenestol kan et gulvstativ være en god løsning. Gulvstativet står på hjul så du enkelt kan flytte det til der du ønsker å bruke Grid Paden. Gulvstativet kan også enkelt tilpasses ligge- og sittestillingen din.

Bordstativ eller veggstativ kan være lurt dersom du ønsker å ha Grid Paden stående på en fast arbeidsplass. Disse stativene tar litt mindre plass og er enkle å justere i forhold til sittestilling.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker hjelp med å finne riktig stativ.

Åpne på egen side

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne. Eller du kan sende oss et VMS-skjema. Dersom du benytter deg av VMS er det viktig å huske å ta eksempelbilder, angi om stativet skal følge en eventuell heve/senke-funksjon, og om det skal være enkelt å ta av for transport.

Åpne på egen side

Ja, det finnes egne stativer til Grid Pad GO. Det finnes dette klemmestativet, eller en egen holder som kan festes på Daessy-stativ. I tillegg kan det bestilles egne holdere til Grid Pad-maskinene som kan festets til Rehadapt-stativer.

Åpne på egen side

Dette avhenger av hvilket produkt du har, og hva det skal monteres til. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med din sak. Det kan være aktuelt med en utprøving, og da må alltid NAV hjelpemiddelsentral i ditt fylke kontaktes før utprøvingen.

Åpne på egen side