SUPER CORE!

SUPER CORE!

Denne har vi gledet oss til å dele med dere – endelig er Super Core på norsk!

Hva er Super Core?

Super Core er et symbolbasert kommunikasjonssystem, bygd opp rundt kjernevokabularet vårt og laget for å hjelpe ASK-brukere til å lykkes med sin symbolkommunikasjon.

Si mer med Super Core

Få tilgang til mer enn 2500 av de mest brukte ordene og frasene – organisert på en konsekvent og meningsfylt måte så det går raskere og lettere å finne ordene du trenger.

Hva gjør Super Core så spesielt?

Logoped Ine Sørensen (logoped MNLL) har jobbet som logoped i mange år. Hun har vært en av de første til å bruke Super Core i Norge og er veldig begeistret.

Etter å ha prøvet Super Core i noen uker er jeg overbevist om at dette er noe jeg kan anbefale til ASK-brukere i alle aldere. Super Core har et likeverdig fokus på to veldige viktige sider med språklig kommunikasjon: et stort, variert ordforråd og mulighet til å kombinere disse ordene til fullstendige setninger. Hovedsiden er oppbyggd på en logisk måte med plassering av ordklasser og fargekoder som gjør det enkelt for brukeren å bygge opp setninger. Oppsettet for grammatikk i Super Core er organisert slik at det kan ignoreres for nye brukere og enkelt forklares etter hvert som språket utvikles. Muligheten til å «snakke perfekt norsk» fins der og man kan anpasse talemaskinens stemme etter alder og kjønn. For nybegynnere innen ASK fins Starte med Super Core. Super Core kan derfor anpasses til forskjellige språklige nivåer og er et system man kan vokse med – uten at en trenger å bytte programvare.

Super Core har satt sammen det beste av to verdener: et stort ordforråd og en intuitiv måte å kombinere disse ordene til setninger. Programvaren er brukervennlig og lett å lære. Jeg anbefaler SuperCore til barn (og voksne) på forskjellige språklige nivåer.

Hvordan får jeg tilgang på Super Core?

Oppsettet Super Core kan lastes ned direkte i Grid 3, se til at Grid 3 er oppdatert først. 
Meny- Legg til oppsett. Velg Symbolkommunikasjon og deretter velg oppsettet Super Core Grid pakke.
Her får du beskrevet hvordan du kan legge til oppsett.

Vil du vite mer?

Les mer om Super Core her eller kontakt oss for å få en gjennomgang av oppsettet.