Cognita blir en del av Abilia-familien

1. juni 2022 blir Cognita en del av Abilia-familien.

Cognita blir en del av Abilia-familien

Sammen er vi sterkere

Sammen står vi sterkere for å sørge for at våre kunder og brukere får tilgang på de beste løsningene og servicen. Sammenslåingen gir et økt fokus på inkludering og en større geografisk nærhet i Norge.

CEO hos Abilia, Tove Christiansson sier: «Cognitas portefølje styrker Abilias posisjon innen både hjelpemidler og velferdsteknologi. I dag er velferdsteknologi og hjelpemidler selvsagte verktøy for å øke livskvalitet for brukere med spesielle behov, samt bidrar til å løse utfordringen som helsetjenestene står ovenfor med kompetanseutbygging, personale og bedre samarbeid over geografiske grenser.»

«Cognita forenkler den digitale hverdagen og bidrar til mestring. Vi er opptatt av at du, og den du bryr deg om, skal kunne benytte kommunikasjon på lik linje med alle andre. Vi er stolte av bedriften vi har bygget opp og ser tilbake på en lang historie med gode møter med våre kunder og brukere. Vi ser på samarbeidet med Abilia som en naturlig og fin vei videre for Cognita», sier styreleder og gründer i Cognita, Monas Falck Lines

Hvordan påvirker dette våre kunder og brukere?

Cognita kommer til å fortsette som før, så dere vil ikke merke store forskjellen. Vårt blide team er fortsatt å treffe – både på telefonen, i møter og på messer. 
Har du spørsmål om dette, eller noen av våre produkter kan du ringe oss på 22 12 14 50