STARTE med ASK

STARTE med ASK

Vinteren 2020 lanserer vi en ny kursrekke rettet mot fagpersoner, pårørende og andre som jobber med barn og voksne med behov for ASK (alternativ og Supplerende Kommunikasjon).

Hvor skal vi begynne?

Det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne å introdusere et ASK-hjelpemiddel. Internet har mange idéer, men det er ganske overveldende.

STARTE med ASK

STARTE med ASK er navnet på kursrekken og som samler alle de store idéene om hva vi bør gjøre for å bistå en som skal begynne å bruke et ASK-hjelpemiddel.

Hver bokstav i Starte med ASK representerer en strategi, fra modellering og engasjement til å tenke på ulike måter vi kan repondere til ASK-brukeren.

Hver strategi er beskrevet på en enkel måte og er relevant enten du nettopp har begynt å undervise ASK eller om du har behov for å utvide et allerede stort repertoar.

Hvem passer kurset for?

Ingen er like, og det er ikke ett ASK-system som passer til alle. I kursrekken vår bruker vi eksempler fra Grid 3, men innholdet i kurset er like relevant for de som bruker andre ASK-systemer også. Til og med lav-tech løsninger.

Hvor melder jeg meg på?

Finn oversikt over kursene vi holder i vår kurskalender

Skal vi komme til deg?

Passer ikke datoene eller stedene for deg? Kan du samle minst 6 personer som er interessert i å høre på kurset så kan vi komme til dere. Ta kontakt for å avtale en dato.