Super Core – nå også for ungdom og voksne

Super Core – nå også for ungdom og voksne

Vi jobber hele tiden med å utvikle og forbedre Grid 3. Super Core ble lansert i juni 2020 og har blitt veldig godt tatt imot! Vi er nå veldig stolte av å lansere Super Core tilpasset for ungdom og voksne!

Nytt vokabular for ungdom og voksne

Språket utvikler seg hele tiden – interesser, omgivelser og inntrykk gjør at vokabularet endrer seg. Vi er veldig opptatt av at alle skal få uttrykke seg fritt. Grid 3 gjør det friere å ytre tanker, meninger, følelser og ønsker med et ASK-hjelpemiddel. Oppsettet Super Core i Grid 3 gjør det raskere å uttrykke seg.

I februar lanserer vi et eget Super Core oppsett for ungdom og voksne. Det vil være et tilpasset vokabular med nye og flere emner og også flere apper som gjør at at man kan kommunisere med e-post, SMS og mer.

Det nye vokabularet for ungdom og voksne introduserer flere aldersrelaterte ord og uttrykk samt nye fritids- og uavhengighetsaktiviteter.

Utforsk språket!

Utforsk nytt språk med kjente kjerneord og redigér og legg til forhåndslagrede setninger under alle tema og få uavhengighet ved å redigere og legge til forhåndslagrede setninger.

Nye temaer dekker TV, film, politikk, seksuell helse, forhold, banning, slang og mye mer! Perfekt for unge og voksne som trenger å kommunisere med symboler.

Hva passer for meg?

Når du legger til den oppdaterte versjonen av Super Core for første gang, får du valget mellom å velge vokabular for barn eller ungdom og voksne. Dette lar deg velge det mest passende ordforrådet.

Fra barn til ungdom og voksen

Super Core ungdom og voksne er designet for å gjøre det enkelt å overføre fra barnas vokabular, ved å beholde kjernevokabularet og det utvidede ordforrådet.

Det betyr at dersom en tilpasser til et personlig ordforråd og legger til for eksempel familienavn i et av Super Core oppsettene vil disse endringene også komme opp dersom det byttes til et annet Super Core oppsett. Dette unngår at du må tilpasse oppsettet på nytt. For Super Core-brukeren blir oppsettet veldig likt og de slipper å lære seg et nytt oppsett.

Hovedforskjellene mellom de to vokabularene er innenfor de dynamiske kolonnene og emnene, men formatet er det samme mellom begge.

Endringer i oppsettet?

I vokabularet for ungdom og voksne er det utvidede lister med setninger for hverdag- og fritidsaktivitet. Disse setningslistene kan enkelt redigeres og legges til. Dette gir flere muligheter for å tilpasse innholdet.

Nye tilgjengelige apper

Super Core vil i denne nye versjonen inneholde forenklede apper, slik at du kan gjøre enda mer uten å forlate kommunikasjonsoppsettet ditt. Apper vil også være tilgjengelige i oppsettet for barn.

Fra å sende e-post og tekstmeldinger, lytte til musikk, bruke omgivelseskontroll og ta notater – alt med klare felt og symbolstøtte for å hjelpe deg med å navigere dem.

Google Home / Nest

Styr Google Nest med Grid 3. Du kan styre sanger, høre nyheter og stille spørsmål ved hjelp av Super Core.

Finn alle disse appene via tryllestavverktøyet> apper.

Vil du prøve?

Last ned 60 dagers gratis prøvelisens av Grid 3 til din maskin. Har du Grid 3 allerede? Last ned Super Core gratis i din lisens. Alle oppsett som finnes i Grid 3 er inkludert i prisen på den fullverdige lisensen!