Nyhet! Quha Zono X med Bluetooth

Quha Zono X følger i familien av de andre gyroskopiske musene fra den finske leverandøren Quha. De er kjent for å ha presise og stabile produkter, og Quha Zono X er intet unntak.

 

Nyhet! Quha Zono X med Bluetooth

Musen har innebygget et gyroskop som registrerer bevegelser og som oversetter bevegelsene til å styre markøren på skjermen trådløst og nøyaktig.

Quha Zono X

Quha Zono X er en liten og lett gyroskopisk mus som kan erstatte en vanlig mus. Den er laget for de som har utfordringer med å bruke tradisjonelle betjeningsmetoder for PC, Mac, nettbrett og telefon.
Den sørger for nøyaktig og pixel-perfekt styring av din enhet. Denne utgaven kan kobles til din enhet via Bluetooth/ Blåtann og er stabil og nøyaktig i bruk.

Lett og liten, men tåler mye!

Musen veier bare 12 gram og er enkel å feste på brille eller til øret. Den kan brukes i inntil 18 timer før den må lades.

Tilbehør

Med den gyroskopiske musen får du også festeanordning til øre og briller, men musen kan også festes andre steder. Den kan også brukes i sammenheng med brytere og er laget for å håndtere både vestre og høyreklikking.

Med i pakken er også en magnetisk ladestasjon som gjør lading enkelt og raskt.

Vil du se nærmere på Quha Zono X?

Kontakt oss så kan vi vise deg produktet via Teams, eller vi kan komme til deg og din arbeidsplass.