Nyhet! Grid Pad 13

Smartbox, som utvikler Grid programmet og maskinene, har samarbeidet med brukere for å utvikle sine nye maskiner. Nå lanserer vi nye Grid Pad Pro 13 og Grid Pad Eye 13. Disse er helt overlegne når det kommer til ytelse, kapasitet og funksjoner – disse må oppleves!

Nyhet! Grid Pad 13

Ny og forbedret

Den nye lanseringen er basert på tidligere generasjoner med Grid Pad-maskiner, men har en rekke forbedringer og nye funksjoner. Det finnes to versjoner – med eller uten øyestyring.

Endringen av maskinene er gjeldende i NAV sine systemer fra 14. juni 2024.

Introduksjon av Grid Pad 13, på engelsk

Hva er nytt?

For det første er det en større skjerm, som nå er 13″. Og med en større samtaleskjerm, som er 6,5″ og dermed markedets største! Den har også programmerbare Smart-knapper, innebygget omgivelseskontroll og skreddersydd audio. I tillegg har den fire ganger så mye kraft som sine forgjengere som gir den et enormt løft som vil gi deg akkurat det du trenger i et kommunikasjonsverktøy – nå og i årene som kommer.

Det er 6 USB-porter og en inngang for hodetelefoner/ mikrofon.

Maskinen er drop-testet og IP54 klassifisert.

LED lys viser om batteriet begynner å bli lavt eller når bryterne er koblet til.

Smart-knapper

Smart-knappene er plassert sentralt foran på skjermen og kan konfigureres til akkurat det du trenger å bruke dem til. De kan brukes med touch, alternativ betjening og øyestyring.

smart knapper grid pad 13

Utviklet i samarbeid med brukere

Master-student Lucinda Ritchie bruker øyestyring og har vært en av brukerne som har vært involvert i utviklingen av de nye produktene. 

“Jeg har behov for en høy grad av effektivitet selv om jeg bruker øyestyring og da har Smart-knappene åpnet en helt ny verden for meg

Lucinda Ritchie med Grid pad Eye

Hvilke versjoner finnes?

Den nye maskinen vil være tilgjengelig som Grid Pad Pro 13 – en maskin for alternativ betjening, og Grid Pad Eye 13 – samme maskin som Pro, men med påmontert Lumin-I øyestryingskamera.

Grid Pad pro 13 og Grid pad eye 13

Kontakt oss

Det finnes egne sider for hvert av produktene, som du kan se her: Grid Pad Pro 13 og Grid Pad Eye 13. Ønsker du å se nærmere på de to maskinene kan du kontakte oss for en visning og demo.