Tilbake til ofte stilte spørsmål

Tilgang til tidlige oppdateringer

Dersom man ønsker tilgang til oppdateringer tidligere enn de blir allment frigitt

Trykk meny – innstillinger – datamaskin

Huk av for “Tidlig tilgang til oppdateringer”

Deretter avslutter man Grid3 og oppdaterer på vanlig måte.

Vi anbefaler at man slår av tilgang til tidlige oppdateringer når oppdateringen er ferdig og har den av som standard.

Usikker på hvordan du oppdaterer Grid3, trykk her