PC kontroll i Grid 3

Pc kontroll i Grid 3 setter deg i førersetet, med alle verktøyene du trenger for å få tilgang til datamaskinen din ved hjelp av øyestyring, pekeenheter eller brytere. Flere alternative Grid oppsett lar deg kontrollere de fleste applikasjoner i Windows du trenger for hjem, skole eller jobb.

Muligheter for PC kontroll i Grid 3

Oppsettet RaskPrat ligger som standard i Grid 3 og er mye brukt av de som har behov for PC kontroll i tillegg til kommunikasjonsbiten av programmet.

Zoom for å klikke

Zoom for å klikke er en ny måte å klikke på hvis du bruker øyestyring eller hodepeker. Zoom for å klikke gir deg enestående nøyaktighet uten at det går utover hastigheten. Bare velg hvilken type museklikk som ønskes, og se deretter på området på skjermen der du vil gjøre et valg.

Dvele for å klikke

Alternativet Dvele for å klikke er også tilgjengelig i Grid 3. Du kan venstreklikke, høyreklikke, dobbeltklikke eller dra, alt uten å trykke fysisk på en knapp.

Dersom man har behov for PC kontroll, men ikke et kommunikasjonsprogram kan man velge Skjermkontroll som er en utgave av Grid 3 uten talesyntese.

Se her for mer informasjon om Skjermkontroll

PC kontroll med brytere

Det finnes et eget PC kontroll oppsett for de som benytter seg av brytere. Hvert verktøy er skreddersydd for skanning så du kan jobbe både raskt og presist.

OSR-7 (2)
Brukerhistorie

Grid gir frihet og privatliv

Sykdommen spinal muskelatrofi har stjålet de aller fleste mulighetene for selvstendighet for Ola Schrøder Røyset.

Men så fant han Grid 3.