Interaktiv læring i Grid 3

Interaktiv læring gir en ny måte å lære og utforske gjennom animerte aktiviteter.

25 animerte aktiviteter

Velg mellom 25 animerte aktiviteter som vil bidra til læring gjennom utforskning og lek. Det kan være for eksempel å passe på hunden Fant, designe en bil eller kjøre en racerbil gjennom en bane.

4 læringsområder

Alle aktivitetene faller inn under en av de fire læringsområdene i Interaktiv Læring. Dermed kan du begynne med årsak/ virkning før du beveger deg til å ta et valg og deretter utfordringer. Når som helst kan interaktive visuelle scener bli introdusert og kan være gjenkjennelige om dere har vært borti Look to Learn tidligere.

Årsak Virkning

De første aktivitetene handler om årsak virkning. Her finner du en magisk pensel som maler et animert bilde og muligheten til å lage ditt eget fyrverkeri på skjermen!

Valg

Her oppfordres du tik å være kreativ med et utvalg aktiviteter. Du kan være motedesigner og gå på catwalken, bake en morsom kake eller bygge en ny sportsbil.

Utfordringer

Det tredje settet med aktiviteter gir et utvalg av spennende utfordringer og spill. Her kan dere bruke det dere har lært i de andre settene for å kjøre en bil gjennom en racerbane, spille fire-på-rad og dra på oppdagelsesferd med sneglen Robo.

Visuelle scener

Den siste samlingen med aktiviteter i Grid 3 er bygget rundt visuelle scener. Hver scene har motiverende og dynamisk innhold som bidrar til å jobbe med språk og lese-og skriveferdigheter. Disse arivitetene er neste steg for brukere av Look to Learn programvare for øyestyring og er klare til å avansere mot funksjonell kommunikasjon.

Progression to AAC

Utvikling til ASK

Gjennom utviklingen i aktivitetene i Interaktiv Læring vil også kommunikasjonsoppsettene utvikles i samme takt. Oppsettene er designet til å speile oppsettet i SymbolPrat A, som gjør overgangen til ASK mer naturlig.

Les mer om symbolpratserien her