Ramme med Grid

Hva er Grid 3?

Grid 3 er et digitalt verktøy som gir tilgang til Alternativ og Supplerende Kommunikasjon (ASK), omgivelseskontroll samt betjening av PC funksjoner for barn, unge og voksne.

Det kan også benyttes i opplæring av bruk av digitale kommunikasjonsverktøy for barn og unge.

Systemet er designet for personer med alle typer kommunikasjons- og betjeningsbehov og inkluderer et bredt utvalg ressurser som kan styres via touch, brytere, øyestyring eller pekeutstyr.

Behovet og brukeren

Alle med behov for hjelpemidler har individuelle ønsker og forutsetninger. I Grid 3 er det mange muligheter. Vårt team har nøkkelkompetanse på individuell tilpasning og vi bistår ved behov.

Språk og tale

Alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) for medfødt og oppstått språkproblematikk eller uttale. Både symbolkommunikasjon og tekstkommunikasjon er tilgjengelig. Det finnes egne oppsett for afasi som er skreddersydd av oss i Cognita.

E-post, SMS og sosiale medier

Å kommunisere er mer enn tale. Den digitale utviklingen har gjort det enkelt for de fleste å sende mail, SMS og delta på sosiale medier. Grid 3 tilgjengeliggjør disse funksjonene for de som ikke har mulighet til å bruke tradisjonelle løsninger.

Fysiske utfordringer

Ved fysiske utfordringer kan Grid 3 muliggjøre betjening av en vanlig PC eller kunne styre sine egne omgivelser for å oppnå selvstendighet og mestring. Ta kontakt om du lurer på hvilke programmer den fungerer med.

Ferdig innhold

Inkludert i programmet er ferdige oppsett for kommunikasjon med tekst, symboler eller bilder and mye annet innhold for alle aldre og funksjonsnivå. I andre ASK-løsninger kan det være behov for å bygge alt innhold fra grunnen av. I Grid 3 kommer du raskere i gang ved at innholdet som ligger der (oppsettene) kan bruker som de er, eller tilpasses individuelt til brukeren.

Les om alle oppsettene i Grid 3

Ramme med Grid

Prøvelisens

Prøv Grid 3 gratis i 60 dager. Lisensen kan brukes på alle Windowsbaserte maskiner

Last ned prøvelisens

Intro til Grid 3