Grid 3 programvare

Grid 3 programvaren er hovedingrediensen. Det er dette som er det digitale verktøyet som gir tilgang til mer enn 50 ferdige oppsett innenfor kommunikasjon (ASK), PC betjening og Omgivelseskontroll.

 

Ferdige oppsett

Innhold tilpasset alle aldre

Grid 3 er laget for personer med behov for alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) og/ eller fysiske utfordringer. Det er mye ferdig innhold å benytte seg av, fra innholdsrike kommunikasjonsoppsett med tekst eller symboler, til opplæringsmateriale for å utvikle språk, samt tilgang til dine favorittapper.

Ferdige oppsett i Grid 3

Innhold

Symbolkommunikasjon

Symbolkommunikasjon i Grid 3 gir deg mulighet til å bruke symboler til å representere ord og uttrykk for å få frem dine meninger. Det er et stort antall ferdige oppsett som kan individuelt tilpasses hver enkelt. På denne måten kan du raskt komme i gang og utvikle og tilpasse oppsettene i ditt tempo. Symbolbibliotekene PCS, Widgit, Symbol Stix og Snap Fotobilbliotek er inkludert. Bliss og Tegnbanken kan skaffes som tilbehør.

Les mer om symbolprat-serien her

Innhold

Tekstkommunikasjon

Tekstkommunikasjon-serien er laget for å sørge for rask og effektiv kommunikasjon. Du kan raskt lage en beskjed og gjøre klart innhold til en dialog i forkant. Den inkluderer også ferdiglagde oppsett for MeldingsBank, som gir de som fremdeles har stemme til å ta den opp og bruke den fra appen.

I Tekstkommunikasjonen får du tilgang til alle type apper i samme oppsett, som gjør det enkelt å bytte til siden du kan sende mail eller surfe på nettet eller få med siste oppdateringer fra jobben.

Setningshistorikk

Den patenterte setningshistorikken vil foreslå ofte brukte fraser basert på din historikk – hva du sa og når du sa det. Dette får den til ved innebygget lokasjonsteknologi.

Les mer om Tekstkommunikasjon

Alternativ betjening

Laget for alle betjeningsmuligheter

Grid 3 kan brukes med alle type betjeningsmuligheter – øyestyring, brytere, touch, pekeverktøy, joystick og mer avanserte lsøinger som Brainfingers, som bruker hjernens elektroniske signaler til å styre maskinen. Det er også enkelt å endre betjeningsløsning når det er behov for det i løpet av bruksperioden.

Hvilken betjeningsløsning passer for meg?

 

Redigering og fjernbetjening

Å skreddsersy oppsett er enkelt å lære og enkelt å gjøre. Foretrekker du større tekst? Høykontrast farger? Større pekefelter? Alt er mulig. Endringer som er gjort blir lagret sikkert i Grids egen skyløsning.

Fjernredigering

Fjernredigering sørger for at alle kan justere innhold og oppsett og få support fra hvor som helst i verden. Dette betyr at fagpersoner og pårørende kan samarbeide om å skreddersy innhold. Alle endringer som blir gjort blir automatisk oppdatert så lenge du er koblet til nettet og fjernedigering er skrudd på.

Hvordan fjernredigerer jeg i Grid 3?