Nyhet! Grid Pad 15

Nyhet! Grid Pad 15
Grid Pad PRO 12

Nå lanserer vi Grid Pad 15! En maskinvare skreddersydd for bruk sammen med Grid 3. Den kan by på hele 14 timer batterilevetid (9 timer med øyestyring), 15,6″ HD skjerm, samtaleskjerm for den gode samtalen og banebrytende antimikrobielt materiale fra Sanitized®.

Grid Pad 15 for alternativ betjening

Grid Pad EYE 15 for øyestyring

Hva er unikt med Grid Pad 15?

Stor skjerm

Grid Pad 15 har en 15,6″ full HD skjerm som gjør den ideell for de med synsvansker ettersom feltene i oppsettene kan lages større. Den store skjermen er også veldig nyttig for de med oppstått skade som har vært vant med å utføre jobb eller bruke en datamaskin. Skjermen har også antiglare, som gjør den ypperlig for utendørs bruk.

Samtaleskjerm

samtaleskjerm

Den lille samtaleskjermen på baksiden av maskinen inviterer til samtaler ansikt til ansikt, fremover side om side. Den lille skjermen kan vise det brukeren skriver, mens han/ hun skriver det, etter at han/ hun er ferdig med å skrive, eller den kan holdes helt sort.

Ekstra lang batterilevetid

14 timer batterilevetid er unikt innen ASK hjelpemidler. Med øyestyring får man inntil 9 timer.

Antimikrobielt materiale

Maskinen og skjermen er laget i et materiale utviklet av Sanitized®, som hemmer veksten av bakterier og sopp. Materialet er ikke mulig å vaske bort og vil derfor bistå med å holde maskinen renere lengere.

antimikrobiell logo

Ønsker du en demo?

Ta kontakt med oss så avtaler vi en tid for enten videomøte eller ansikt til ansikt.