Ny rammeavtale Kommunikasjon

16. juni 2021 trer en ny rammeavtale i kraft. Vi forsetter selvsagt å tilby programvaren Grid 3 med alle oppsettene og det omfangsrike innholdet som hører med. I tillegg kan vi nå også lansere nyheten Grid for iPad!

Ny rammeavtale Kommunikasjon

Grid 3

Grid 3 utvikles i England av produsenten Smartbox som vi i Cognita har samarbeidet med i over 15 år. De har stort fokus på å utvikle nye oppsett og funksjoner i Grid 3, og samarbeider med både brukere og fagpersoner for å kunne tilby brukerne både ypperste kvalitet og kvantitet innen ASK.

Grid for iPad

Nyheten Grid for iPad kan brukes som en selvstendig kommunikasjonsløsning eller som supplement til en fullverdig Grid 3 på en Grid Pad. Grid 3 på et Windows-basert nettbrett vil kunne tilby noen flere funksjoner, som f.eks flere apper og omgivelseskontroll. Har du spørsmål om Grid for iPad kan du se på våre FAQ sider eller kontakte oss.

Grid utforsker på iPad
Grid for iPad programvare

Maskiner med Grid for iPad

Vi lanserer nå to komplette maskiner; iGrid og Grid Talk Pad 8.

iGrid er den ekleste løsningen, med en 10″ iPad med ekstra beskyttelse og innebygget bordstativ.

Grid Talk Pad 8 er en iPad mini med 7,9″ skjerm og ekstra beskyttelse med integrert bordstativ og høyttaler. 

Nye Grid 3 maskiner

Vi vil nå tilby Grid 3 på hele 9 maskiner! Vi deler dem inn i kategoriene touch-betjent, maskiner for alternativ betjening og øyestyrte maskiner.

Touch-betjente maskiner

Grid Pad GO 8 videreføres fra den gamle avtalen. Den veier kun 540 gram, har en magnetisk ladekabel og batterikapasitet på 7 timer. Ekstra beskyttelse kan anskaffes som tilbehør.

Grid Pad GO 10 er storebroren til GO 8.  Litt større, litt kraftigere og 10 timer batterilevetid. 

Grid Pad Touch 10 videreføres også fra den gamle avtalen. Denne har blitt veldig godt tatt imot av dere. Den er lett, har inkludert bærehåndtak og en ekstra god høyttaler.

Vi kategoriserer også de to Grid for iPad-maskinene i denne kategorien.

Maskiner for alternativ betjening

Overordnet kaller vi disse maskinene PRO. De gir alle muligheter innen Grid 3-systemet. De kan brukes med alle mulige betjeningsløsninger eller kombinasjon av betjening. De kan monteres på rullestol og gir tilgang på omgivelseskontroll.

Grid Pad PRO 10 er en nyhet i denne serien. Den er liten, bærbar og støtsikker og klar for bruk med alternativ betjening. 

Grid Pad PRO 12 videreføres fra den gamle avtalen, for dette er en vinner! Skreddersydd av Smartbox for Grid 3. En utrolig elegant maskin med hele 15 timer batterilevetid, 12,5″ full HD skjerm.

Grid Pad PRO 15 ble lansert i 2020 men er først nå med på rammeavtalen. PRO 15 har en stor 15,6″ full HD skjerm og en ekstra 4,6» samtaleskjerm som inviterer til den gode samtalen. Brukeren selv bestemmer hva som skal vises i samtaleskjerm – det som blir skrevet, tre prikker som viser at det blir klargjort setninger, eller en helt blank skjerm.

I tillegg er hele maskinen laget i et antimikrobielt materiale som begrenser utviklingen av sopp og bakterier.

Øyestyrte maskiner

Grid Pad EYE 12

Samme maskin som PRO 12, men med påmontert øyestyringskamera. Grid Pad EYE 12 kan også fjernstyres med en ekstern knapp. 

Grid Pad EYE 15

Samme maskin som PRO 15, men med påmontert øyestyringskamera. 

Grid Eye On

Grid Eye On er en nyhet innen øyestyrte maskiner. Denne maskinen er utviklet av EyeTech som utvikler øyestryingskameraer. Det er en elegant og robust maskin med innebygget øyestyringskamera av ypperste kvalitet. Den har en 14» skjerm og 10 timer batterilevetid og selvsagt høykvalitets lyd. 

Vil du se mer? 

Vi holder introkurs om våre løsninger som starter i august. Vi kommer også gjerne til deg for å vise frem maskinene. Ta kontakt, så finner vi en dato!

Ny rammeavtale

Som den foregående avtalen er produktene rangert etter pris, men det kan søkes fritt på maskinen som er riktig for brukeren. Se Hjelpemiddeldatabasen for komplett oversikt over alle produkter som er med på avtalen.