Irisbond Duo øyestyringskamera

Irisbond Duo øyestyringskamera er inkludert i den nye GridPad EYE 12,5. Det er et allsidig øyestyringskamera som er utviklet på bakgrunn av mange års forskning.

Irisbond Duo øyestyringskamera

Irisbond

Irisbond er et spansk selskap som siden 2013 har utviklet øyestyring for bruk med PC, Laptop og digitale ASK-hjelpemidler. De utvikler sine produkter i samarbeid med brukere av systemene for å optimalisere basert på reelle behov. Besøk nettsidene til Irisbond.

Vi er avhengig av et tett samarbeid med våre kunder. Det er veldig givende og gir oss samtidig muligheten til å få stor innflytelse ved å drastisk forbedre livskvaliteten til mennesker med alvorlige lidelser som f.eks ALS.

– Eduardo Jauregui, CEO Irisbond

Full integrasjon med Grid 3

Irisbond Duo øyestyringskamera er et allsidig og stabilt kamera utviklet basert på den siste teknologien innen øyestyring. Med full integrasjon med Grid 3 er Irisbond Duo kompatibel med alle aspekter av programvaren – fra kommunikasjon til PC og omgivelseskontroll.

Ettersom det er stabilt og pålitelig dekker det en rekke bruksområder og er også populær blant de som skal begynne med øyestyring ved hjelp av f.eks Look to Learn eller interaktiv læring i Grid 3.

GridPad EYE 12,5

Irisbond Duo er integrert med GridPad 12,5 og utgjør pakken GridPad EYE 12,5. Det er et robust kamera som gir nøyaktig og presis bruk hjemme, på jobb eller på skolen.

Hva er så bra med Irisbond Duo?

I tillegg til å være både lite og robust kan Irisbond Duo skilte med:

  • Optimal nøyaktighet og kontroll selv ved ufrivillige bevegelser
  • Passer til ulike lysforhold – også utendørs
  • Utmerker seg med briller og linser, der andre kamera ikke er nøyaktige
  • Enkel kalibrering med 1, 5, 9 eller 16 punkter
  • Mulighet for å velge ulike klikk – dveleklikk, blunk eller med brytere.
Hvilken alternativ betjening passer for meg?

Vi har laget en oversikt over hva det er viktig å tenke på når du skal velge betjeningesløsning.