Grid 3 Grunnkurs

Dato: 7. februar 2018, kl 10:00
Varighet: 5 timer
Arrangør: NAV Hjelpemiddelsentral Vestfold
Sted: NAV Hjelpemiddelsentral Vestfold

Kurset gir innføring i de grunnleggende og viktigste funksjonene i Grid 3. Kurset egner seg for alle som jobber med mennesker som har behov for ASK og grafisk kommunikasjon samt pårørende.

Verktøyprogram for personer som trenger støtte til kommunikasjon

Med Grid kan du bruke en datamaskin for å snakke med andre rundt deg, skrive, ringe, skrive tekstmeldinger og e-post. 

Oppsett og utseende kan enkelt tilpasses etter eget ønske og du kan basere kommunikasjonen på tekst, bilder/symboler, eller begge deler. 

Widgit symboler og SymbolStix følger med. Acapela talesyntese er også inkludert. 

En tilpasning kan gjøres fra grunnen, eller det kan tas utgangspunkt i ferdige oppsett. 

Grid kan også styres med alternative betjeningsløsninger, når man bruker det på en datamaskin, som berøringsskjerm, mus, joystick og øyestyring. 

Oppsett kan man også overføre til Grid Player (app til IOS enhet) for å få lett tilgang til kommunikasjonsoppsettet sitt. 

Med Grid har man også mulighet til og fjernredigere, de du ønsker kan ha tilgang til din brukerprofil og gridoppsettene, de kan logge inn og redigere. Det de trenger er en gratis 

prøveversjon av Grid og dine innloggingsdetaljer. 

Kurset gir deg en innføring i programmet/programmetsfunksjoner, hvordan man enkelt kan redigerer og overføre til Grid Player. 

Bespisning på våre kurs
Som følge av trange rammer, er vi dessverre nødt til å gå tilbake til ordningen med at kursdeltakere selv må ha med seg mat på våre kurs. Vi har ingen kantine hvor man kan få kjøpt mat, men sørger fortsatt for vann/te/kaffe.


Påmelding